Sunday, January 18, 2015

GIRL I WANT TO BE - II.

 Představuji vám svou "make-upovou dívku" (nebo bych ji měla jen normálně pojmenovat?), ať už to znamená cokoliv. Má všechno kosmetické, co potřebuji a chci (co jako vážně, vážně potřebuji!). A ano, to malování mě strašně baví, ale nebojte se-zůstanu módní blogerkou, žádnou výstavu svých děl v daleké budoucnosti nevidím!

Jak můžete vidět, potřebuji samé důležité produkty. Dermacol Make-Up Cover jako korektor, Clinique Chubby Stick Tint For Eyes na přirozené oční stíny (a původní Chubby Stick na rty by byl hezký přídavek) a theBalm Schwing oční linky pro trošku výraznější pohled. La Roche-Posay make-up na citlivou pleť a ještě nějaký ten transparentní pudr by byl fajn.


P.S.: Na svou make-up dívku jsou použila tento CLU svetr.



 This is my "make-up girl" (or I should just give her normal name?), whatever that means. She's got everything from cosmetics I want and need (like, really really need!). And yes, I fell in love with photoshop and painting in it, but don't get me wrong- I'm gonna to stick with fashion blogging, no art exhibition in my future plans!

As you can see I need really worth-to-buy-it products. Dermacol Make-Up Cover is the best concealer (but it's too cakey and heavy for make-up, sadly), Clinique Chubby Stick Tint For Eyes for natural eyeshadows (and I can add Chubby Stick for lips, too) and theBalm Schwing for some bold look. La Roche-Posay make-up for sensitive skin and transparent powder for great finish.


P.S.: I used this CLU sweater for my make-up girl.

8 comments:

Děkuji vám za vaše komentáře!
Thanks for your comments!

Popular Posts